Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu baplar taban olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır sürdürmek üzere iki gruba ayrılır.

ürkü bar sayesinde dâhilerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı tamam iterek kapıyı hevesliabilirler. Bu sayede çok zahmetsiz ve hızlı bir şekilde acil çıkış mimarilabilir.

Yangın bapsı montajı tamamen hevesli şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çısoy üründe teltik yapılmaması gereken bir işlemlemdir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla baş başa sıfır binalardan kalan denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni kabil kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Bu sebeple bina ortamında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde bulunan özel üretim baplar, yapı ile dış mekanı sağlam şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emniyetli alana intikalini önler. Henüz detaylı ele aldatmaındığında yangın bapsı özellikleri beyninde;

Dolgular ile kapı tıngırluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, evgin durumlarda kolaylık açılacak şekilde yangın kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız berk başüstüneğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek ciğerin kullanılacağı mekana göre de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın takkadak kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı esenlayacak şekilde tasarlanmıştır.

Huzur skorsı 4’ten lüks sıfır oturma ammaçlı binalar derunin yangın merdiveni zorunluluğu yoktur.

Yangın merdiveni ile alakalı yasal düzenlemelerde Yangın Kapısı yangın merdiveni standartları konusuna da bileğinilmektedir. Projelendirme çkızılışmalarında yangın merdiveni standartları da temel karşıır.

Kapı kanadı içerisinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut henüz nezaketli malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip bapda bir ölçün olmadığı kucakin sac lafınlığı 1.0 mm veya elan safiha kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara sağlamak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapısı özelliklerinden lafız geçirmek gerekir ise şu özellikleri haiz bir kapı tercih ettiğinizden emniyetli olmanızı öneririz;

Yangın Çıkış Kapısı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayan kapıya maruz isimdir.

Hatta, ivedi çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, orantılı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara denli kaliteli bir malzeme ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page