Satın Almadan Önce Yangın Çıkış Kapısı Things To Know

Wiki Article

120 zaman dayanikli yangin kapılarını ürkü barlı ya da ürkü barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Montaj sürecinde beceri olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen bir numara kanatlı yangın kapısı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında strüktürlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri sebebiyle baplar ziyan görmez.

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi dâhilin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup titremeya münasebet vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Yangın Esnasında Strüktürlması Gerekenler Yangın sırasında personelin karışma yeteneğini zait, alevlerin kafalangıç aşamasında kontrol edilmesini sağlayan emniyet ipuçları

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile başka Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve orantılı eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının makul bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından güvenli olunmalıdır.

Yangın bapmızdan birisi emekli açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu yürekin muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Lüzum bayilerimiz gerekse elden global satış olarak zirda mekân alan illere iş vermekteyiz.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz yağı ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yönetmeliklere rabıtlı olarak dokumanız karınin mukteza olacak acil çıkış bapsı üretiminde, Kar Door Çelik Kapı uzmanları üretimden montaja denli size en güzel desteği sunacaktır. Standartlara makul ivedili çıkış kapısı hazırlıkları konstrüksiyonlırken; ivedili anlarda itfaiyecilerin veya görevlilerin gerektiğinde haricen karıneriye girmelerine olanak verecek yangın kapısı biçimde olması da bu kapıların tabiatıyla kapatan düzeneklere sahip olması da sağlanır.

Yangın veya ivedili boyut vakalarında binalardaki insanların kolayca boşaltma edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Sarmal Yangın Kapısı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; ekseriya sınai tesislerde dü farklı vadiı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak dâhilin kullanılmaktadırlar.

Report this wiki page